Om du missade det: De 5 många populära Purseblog -meddelanden från juli 2016

På något sätt kommer det att bli augusti när vi ser dig igen på måndag, vilket verkar omöjligt tills du kommer ihåg att sommaren alltid flyger förbi som New Yorkers Slår rakt tillbaka till den oundvikliga vintersäsongen som det känns som just slutade. Under tiden, innan vi går vidare till den sista sommarmånaden, är det dags att titta tillbaka och se vad vi lärde oss och glädjade oss i juli.

Nedan kan du kolla in de fem många populära meddelandena som vi publicerade denna månad – dina medläsare har en mycket god smak, och vi vet att du inte gör mycket på jobbet på en sommarfredag ​​eftermiddag ändå.

Alla gillar att veta vad som är nytt och coolt, och vi har skopan på den första vågen av hösten 2016 påsar för att träffa virtuella butikshyllor.

Kolla in hela inlägget nu!

Céline Dion har dykt upp offentligt mycket på sistone, mycket till vår glädje, och hon gör det med några vackra väskor på armen.

Kolla in hela inlägget nu!

Vi har långsamt men säkert fått tag på mycket mer nära titt på Chanels Kuba-inspirerade kryssning 2017-väskor, och den här månaden får vi de bästa bilderna hittills, direkt från Chanel.

Kolla in hela inlägget nu!

Hermès Birkin är den mest legendariska handväskan på planeten, men vi gör vår del för att avmystifiera den för shoppare. Många nyligen har vi en fullständig rapport om dess prissättning runt om i världen.

Kolla in hela inlägget nu!

Megs tycker att den här nya Louis Vuitton -toten gör en idealisk vardagsväska, och det verkar som om ni män är benägna att komma överens.

Kolla in hela inlägget nu!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.